Dinner in White – Achterhoek, 2018 helaas niet i.v.m. mijn Camino tocht

Print Friendly, PDF & Email

 Dinner (BBC) in White – Achterhoek, zondag ?

Nu doet zich de situatie voor dat ik dit jaar nog een Pelgrimstocht wil lopen en deze niet eerder kan doen ivm. deelname van onze zoon Daniel aan de Special Olympics welke gehouden worden hier in de Achterhoek op 8-9 en 10 juni.
Ik heb gisteren mij vliegticket naar Lyon geboekt om de 18e juni vanuit Le Puy en Velay (Frankrijk) mijn Caminotocht te gaan lopen.  Ik denk niet dat ik 22 juli al terug bent, ik boek pas mijn terugvlucht een week voordat ik weet wanneer ik terug zal/kan vliegen. Geen tijdsdruk dus!!
Ik moet er nog even over nadenken of we het evt. de 29e kunnen organiseren. Ik hou jullie op de hoogte.

 

De zevende editie (2018) van “Dinner in White-Achterhoek” zal worden gehouden op zondag 22 juli.

We gaan er deze keer een iets andere invulling aan geven.  We regelen via een cateringbedrijf een aangeklede BBC met onder meer rauwkost,  salades, sauzen en stokbrood. U behoeft dus niet zelf meer uw eten mee te nemen. en ook geen tafeltje en stoelen meer.
 • Locatie: De accommodatie van “De Wijnhoeve” aan de Slakweg 99 te Gaanderen.
 • Datum: Zondag 23 juli 2017
 • Kosten “All In” €  25,00 p.p.
 • Aanvang: 16.00 uur en het duurt totdat de gezelligheid ophoudt. (uiterlijk 23.00 uur)

Wij zorgen voor:

 • Tafels/banken en stoelen. NIEUW!
 • Een aangeklede BBC met onder meer salades, rauwkost, sauzen en stokbrood en nog veel meer!
 • Alle drank zoals verschillende soorten lekkere wijnen, fris en water
 • Glasservies

Wat wordt er van u verwacht:

 • Iedere deelnemer kleedt zich in het wit. Een fleurige bloem als corsage mag natuurlijk wel.
 • U zorgt zelf voor een wit tafellaken, eventueel aangevuld met wat sfeer-verhogende “tafel” zaken.
 • Uw gezellige aanwezigheid

We beginnen om 16.00 uur natuurlijk eerst met heerlijk glas bubbels. Wij verwachten dat u op “dit tijdstip” aanwezig bent om gezamenlijk te toasten.

Aanmelden: U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen met het aantal personen naar info@dewijnhoeve.nl of via Whatsapp: 06.1602.8624. Graag per omgaande. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

Stuur dit mailtje door naar vrienden en kennissen. Hoe meer ziel hoe meer vreugd!

Met vriendelijke groeten, Lucia & Aad van den Berg

De Wijnhoeve
Slakweg 99
7011EW Gaanderen
T: +31 (0) 6.1602.8624
info@dewijnhoeve.nl
www.dewijnhoeve.nl